Jättevackert bröllop

20

I helgen var jag ute på ett jättevackert bröllop för ett par som gifte sig i en kyrka i Göteborg. De var ett av de lite mer påkostade tillställningarna jag har arbetat på, och jag hade med mig ett nytt stativ som jag köpt. Kyrkan var vackert dekorerat med blommor och det unga brudparet såg fantastiska ut. De hade dock varit väldigt nervösa inför bröllopet och stressade inför allt som skulle göra i och med deras flytt. Det var väl ingen jättetajming att allt detta kom i samma veva som bröllopet. Dock hade de löst nån form av flyttstädning i Göteborg som gjorde att allt flöt på bra för hon var sååå lättad över att allt det flöt på och mer eller mindre räddade bröllopsförberedelserna.

Efter vigseln åkte vi till  ett vackert område vid en sjö  för en fotosession, där vi tog massor av bilder, som vi varvade med lemonad i värmen. Bröllopsfesten hölls i en herrgård utanför staden, och också där hade vi en fotosession med brudparet och sedan med de närstående inne på och utanför herrgården. Festen i herrgården gav många bra fototillfällen och det blev mer bilder än vanligt att gå igenom, men många riktigt fantastiska bilder från den vackra herrgården.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *