Finaste håruppsättningen

Jag är precis hemkommen från ett fotouppdrag. Bröllopet var vackert, i en lite mindre kyrka med sommarklädsel som dresscode. Bruden hade en fantastisk håruppsättning! Det finns så många olika vackra håruppsättningar, ibland är det roligt med något lite annorlunda, men ganska klassiskt och enkelt är mer min smak.

Bruden på det här bröllopet hade en ganska invecklad frisyr som ändå gav ett städat intryck, samtidigt som den framhävde hennes drag. Så snyggt! Så klart blev det många bilder i kyrkan, och sedan även utanför med brudparet och med bröllopsgästerna. Det var omväxlande sol och en del väldigt dramatiska moln på himlen, så jag passade på att få med dem på bilder. Bilderna blev riktigt bra, brudparet som håller om varandra och naturen och de lite mörkare molnen i bakgrunden. Jag älskar kreativiteten i mitt arbete och tycker att det är viktigt att ha ett öga för vad som kan bli en bra bild även om det är något lite annorlunda, eller kanske särskilt då. Många vigselfotografer har sin egen stil, så det är viktigt att välja någon som passar ens stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *