Så bra humör

Idag är jag på riktigt bra humör! Jag sitter och kollar igenom bilderna från gårdagens vigsel och väljer ut vilka bilder som ska få vara med. Det var ett riktigt vackert bröllop, kyrklig vigsel och sedan bröllopsfest på Bjärsjölagårds Slott i Skåne. Slottet är byggt på 1700-talet i rokoko-stil med en utbyggnad från 1800-talet i empire-stil. Det blev många vackra bilder i den fantastiska miljön, jag tog extra många bilder för att verkligen få med skönheten i platsen och sällskapet! Jag är riktigt förtjust i dessa slottsmiljöer, det är ju inte varje dag som man får tillfälle att spendera dagen ute på ett slott.

Så nu sitter jag med en ordentlig hög med bilder att gå igenom. Bruden hade en fantastisk klänning med djupt urringad rygg som samtidigt var täckt med ett skirt spetstyg, med en stram uppsättning för håret. Det är fint med klänningar som lägger fokus på ryggen, samtidigt som det blir väldigt bra bilder av det. Vi tog bilder på flera ställen i och runt om slottet, slottsträdgården var riktigt vacker och vädret var bra också med strålande sol utan ett endaste moln. Olika väder kan passa i bild för olika platser och olika situationer, men för detta passade solsken bra. Om vem blir inte på bättre humör av solsken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *