Kort och snabb plåtning

Wedding06-main

Senaste jobbet jag var ute på var ett lite kortare men väldigt trevligt jobb, jag var bara med under vigseln och sedan under en fotosession. Det var en vacker ceremoni vid en sjö, och det var lugnt och stilla väder. Ceremonin drog ut lite på tiden eftersom prästen var försenad, vilket ju verkligen inte är något man räknar med! När alla var på plats blev det hela riktigt lyckat ändå. Det här brudparet gifte om sig efter att ha varit gifta i 30 år, och deras barn och barnbarn var med på ceremonin.

De hade gift sig borgerligt första gången och nu ville de göra om det med alla vänner närvarande och med lite mer festligheter. Vi hade en fantastiskt rolig och rörande fotosession vid sjön, och det märktes vilken djup relation de hade till varandra. Det blev bilder bredvid en gammal stenmur som fanns där, vid kyrkan och vid sjön. Vi tog sedan kort med alla barnen och barnbarnen, riktigt vackra familjebilder. Jag hoppas att mitt eget förhållande kommer att vara så länge, det är ju inte alla förunnat med en så långvarig och stark kärlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *