En uppdatering från Karibien

Hejsan bloggen från Karibien! Just nu sitter jag i hotellobyn och ska ta med mig kameran ut på en testköring på stranden. Tänkte att det var läge för en snabb uppdatering.

Alla gäster till bröllopet bor på ett hotell och brudparet bor på ett annat. De ville ha ett lyxigare hotell och valde, av rent ekonomiska skäl, att erbjuda ett billigare hotell till oss gäster. Vi är inte speciellt många, det är deras båda familjer och några bekanta. Det blir nog ofta så på bröllop utomlands att inte alla har möjlighet att komma – men å andra sidan så är det kanske viktigare att ha den fina upplevelsen tillsammans.

Bröllopet äger rum om en vecka – fram tills dess är det en del förberedelser och en hel del fotografering. Jag kommer antagligen inte att publicera några bilder här på bloggen från bröllopet, men kan försöka uppdatera er med andra bilder!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *