Vardagsfotografi

Visst händer det att jag går back to basics och tar med mig kameran när jag går på en promenad och fotograferar det jag känner på. Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att gå ut och titta på lite olika saker genom linsen. Jag får ett annat perspektiv på livet när jag får betrakta naturen och vardagen genom kameran.

Det är ett av mina absolut bästa tips om man gillar att fota. Man behöver inte köpa någon dyr eller speciell kamera som många tror. Ta på dig jackan, ta med dig din kamera eller bara telefonen, ge dig ut och betrakta vardagen genom linsen.

Det som gör mig lite nördig även med mitt vardagsfotografi är att jag tar med mig bilderna hem och redigerar och pysslar. Det är lite som min terapi. Jag har till och med gjort ett eget hemmakontor där jag beställt kontorsmöbler från Elite. Typ med höj och sänkbart skrivbord, kontorsstol, golvskydd mm. Så slipper jag att bara sitta ned och hobbyredigera nätterna igenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *